Mantuka

Insurans Islam Taib

Wednesday, May 22, 2019

Majlis Bersungkai untuk Pemilik-Pemilik MINIPemilik-pemilik MINI di Brunei Darussalam petang tadi diberikan dengan pelbagai juadah Sungkai oleh MINI Brunei sempena Bulan Ramadhan yang disambut diseluruh dunia.

MINI Brunei buat kali keduanya mengambil peluang untuk mengadakan majlis bersungkai bersama pelanggannya di restoran Millenium yang dihadiri seramai 150 jemputan.


Turut hadir pada majlis itu Presiden Persatuan MINI, Romzi bin Haji Mohd Yusof yang mengetuai konvoi MINI berkonvoi dari Masjid Jame Asr Hassanil Bolkiah.

Pengurus Besar QAF Auto, Siva Kumar Krishnan berkata, “semasa penyatuan di bulan ramadhan, ini adalah peluang besar untuk menunjukkan penghargaan kepada para pemilik-pemilik menjadi sebagai ahli MINI dan berharap untuk memperkukuhkan hubungan kerjasama dengan pelanggan hampir kepada kami.


Beliau juga berterima kasih kepada semua pelanggan MINI yang telah menyokong dan memastikan MINI akan sentiasa memberi rantau ini dengan kenderaan dengan warisan yang berkekalan, semangat induvidu dan teknologi berinovatif.